marielle k eliassen

Kjære du som er innom bloggen min

  • 27.04.2017, 12:25


Hei og hopp, kjære du som leser!

Jeg håper du har en fin dag hittil!
As for me, er jeg nettopp stått opp og fått satt på kaffe og laget meg frokost/lunsj. Jeg har alarmen på til 07:45 og helt frem til kl 09 - men som igår og idag, klarte jeg ikke stå opp før timer etterpå. Dette skyldes utmattelse, kroppen og psyken er sliten, og som om ikke det var nok, så gjorde kroppen vondt.

Jeg ser på statestikken at en del har vært innom, det er så kjekt, og gleder meg veldig! Vær så snill, fortell litt om deg som er innom her - jeg vil bli bedre kjent med dere som faktisk leser bloggen min, og gjerne ha en dialog med dere. Alltid koselig når bloggeren vil ha kontakt med leserne sine, eller? :D


Det blir en del gamle bilder på bloggen fremover - nye for noen av dere, men gamle for meg. Orker ikke stadig ta nye bilder til bloggen, heheh.

Ellers så tenker jeg å få skrevet et introduksjons innlegg, hvor jeg forteller litt kort om meg selv. I tillegg kommer det et innlegg hvor jeg oppdaterer siden sist jeg blogget, det har jo skjedd en del nytt i livet mitt, hihi. Jeg tror introduksjons innlegget allerede kommer senere i ettermiddag, så stay tuned for det! :)

Q; Fortell litt om deg selv, du som leser bloggen min :)

- Marielle Kristine

elisebr

27.04.2017 kl. 17:12
Så fint bilde :) Jeg er en jente på 24 år som lever livet på Gran Canaria :) Ønsker deg en fin kveld :)

Marielle Kristine Eliassen

27.04.2017 kl. 20:35
elisebr:
Tusen takk for det :D Så koselig - hva driver du med på Gran Canaria? :D

Silje Romundset Karlsvik

27.04.2017 kl. 22:20
Er så glad du kom tilbake! <3 Ler, jeg har sjekket innom tritt og ofte, snoket og lurt.. Og levd i håpet på at du hadde postet noe uten at jeg registrerte, hoho!

Marielle Kristine Eliassen

27.04.2017 kl. 22:27
Silje Romundset Karlsvik:
Hahahah, aw, det er søtt da - og gleder meg at du har savnet meg i bloggverdenen :p <3
Marielle Kristine Eliassen

Hei og velkommen til min blogg! Her blir jeg å blogge om min hverdag og alt som faller meg inn. Jeg sliter en del psykisk, bl.a har jeg tilbakendende depresjoner og generalisert angstlidelse, samt sosial angst.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits