marielle k eliassen

06.05.2017

  • 06.05.2017, 19:12


Det er en sånn dag idag.

En sånn dag hvor jeg er psykisk og fysisk sliten. En sånn dag hvor hodet mitt gjør så vondt at jeg knapt klarer å tenke skikkelig, en sånn dag hvor jeg vil ligge på sofaen eller helst gjemt i sengen, med en serie eller film på mac'en - eller bare sove. For jeg er trøtt, veldig trøtt - enda jeg ikke stod opp før kl 13 idag.

Image by h a n n a h ♡

Grunnen til mitt fravær på bloggen er mange - men sterkest er nok det faktum at det er fint vær og varmt her på vestlandet. Når det først er sol og digg temperatur ute, er det bare å nyte solen og suge all D-vitamin som man kan, for er det noe jeg har mangel på, så er det vitamin-D.

Ellers er det nok på grunn av min psyke - at jeg bare er for sliten til å blogge. Jeg tenker nå å forhåndsskrive noen innlegg til bloggen for noen dager fremover.

Før jeg nå avslutter lurer jeg på èn ting; er det noen som er interessert i å lese personlige innlegg på bloggen? Da tenker jeg litt på hvordan det er for meg i hverdagen med tilbakevendende depresjoner og angst? Tenkte å lage et innlegg som "1 dag med meg", og kanskje da skrive litt detaljert, tanker og selvfølgelig ha med klokkeslett. Kunne det vært noe dere er interessert i? Uansett, så tenker jeg å lage et sånt innlegg på mandag, siden jeg må opp tidlig og har noen ærender den dagen.

Ellers ønsker jeg deg en strålende fin lørdag videre!

- Marielle Kristine

Marielle Kristine Eliassen

Hei og velkommen til min blogg! Her blir jeg å blogge om min hverdag og alt som faller meg inn. Jeg sliter en del psykisk, bl.a har jeg tilbakendende depresjoner og generalisert angstlidelse, samt sosial angst.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits