marielle k eliassen

Hvordan få likes på instagram

  • 13.05.2017, 12:36


Heii alle sammen og goood lørdag!

Dette innlegget tenkte jeg skulle handle om hvordan du kan få likes på - for det er noen måter, hihi.

Hashtags # - Denne er jo selvfølge å ta med på sånt, da denne er pretty basic. Du tar noen hashtags som passer bildet du legger ut, også kan folk søke på det og finne bildet ditt.

Like for like - Du kan legge ut et bilde som det evt står "SFS" eller "LFL" som betyr shoutout for shoutout og like for like. På den måten blir det en del som også er interessert i det samme som deg, og da kan dere f.eks like 2-3 rader bilder hver, altså 6 bilder. Når mange gjør dette samtidig, blir det en del likes til slutt, skal du se.

Like apps

Marielle Kristine Eliassen sitt bilde.

- Dette er like appene jeg pleier å bruke. Disse kan du kjøpe likes på bildene dine, enten ved å like andres bilder innpå og få 1 coin som du bruker å kjøpe likes med. Du kan selvfølgelig kjøpe likes med ekte penger også, men det gjør altså ikke jeg. En del vil se på dette som juks - jeg gjør ikke det, med mindre du faktisk bruker ekte penger. Du kan også kjøpe følgere på akkurat samme måte. Dette er den enkleste måten å få likes på, og en måte jeg er veldig fan av. Jeg kjøper 300 likes på bildene, resten over 300 er aktive følgere.

Jeg tenkte også å vise dere hvordan det ser ut på en av appene - en av mine favoritt apper av de alle sammen.

Marielle Kristine Eliassen sitt bilde.

Som dere ser så har jeg over 180K "penger" innpå der til å kjøpe likes. Over her ser dere også hvordan det er, at du kan bruke ekte penger, men ikke trenger det. Med mindre man bruker ekte penger så blir det litt som like for like. Jeg har selv brukt disse appene i sikkert over 1år, det er også derfor jeg har så mye innpå denne ene appen her, som jeg har. :)

Like andres bilder - Det går også fint an å like andres bilder på instagram, og håpe de fanger deg opp, sjekker din profil og kanskje liker 1 eller 2 av dine bilder. Legger du igjen 1 eller flere kommentarer har du også større sjanse for å bli fanget opp.

Det var disse tipsene jeg kunne komme på - kommentér gjerne om du har andre tips for funker for å få likes på instagram.

Ønsker deg en fin lørdag videre - nyt dagen!

- Marielle Kristine

#instagram #likes #sosialemedier #tips

suttung

13.05.2017 kl. 12:59
På et vis blir jo ikke bildet så mye bedre av at man " kjøper " likes heller da. Tenk om vi kunne kjøpe en 15 - 20000 lesere på bloggen, blir den bedre da.
Marielle Kristine Eliassen

Hei og velkommen til min blogg! Her blir jeg å blogge om min hverdag og alt som faller meg inn. Jeg sliter en del psykisk, bl.a har jeg tilbakendende depresjoner og generalisert angstlidelse, samt sosial angst.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits