marielle k eliassen

Take it easy

  • 22.05.2017, 14:30


Heii og god mandag!

Igjen har det blitt en del fravær hos meg, og sånn får det bare bli - uansett hvor kjipt det er. Sånn er det når man sliter med å hele tiden være sliten, og å måtte prioritere andre ting.

Denne mandagen har jeg hvertfall ikke gjort annet enn å spise frokost/lunsj (stod ikke opp før 12 tiden) og slappet av med Fjorden Cowboys, sesong 1 vel og merke. Denne dagen går ikke til så mye annet, da jeg gjorde litt husarbeid igår og i morgen skal jeg til mamma - hun har nemlig bursdag! :D Så da blir det full rulle hele den dagen, med kaker og det hele. Blir koselig!


Bilder fra tumblr.com

Ellers så drikker jeg kaffe, spiser kjeks og er på tumblr. Det er også det denne dagen går med til; være på instagram, tumblr, høre musikk og rett og slett bare slappe av - lade batteriene til i morgen. Jeg skal også forhåndsskrive noen innlegg til bloggen - prøve hvertfall. :)

Q; Hva gjør du på idag?

- Marielle Kristine

Marielle Kristine Eliassen

Hei og velkommen til min blogg! Her blir jeg å blogge om min hverdag og alt som faller meg inn. Jeg sliter en del psykisk, bl.a har jeg tilbakendende depresjoner og generalisert angstlidelse, samt sosial angst.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits