marielle k eliassen

Jeg faller

  • 24.05.2017, 16:59


Jeg faller og faller og faller. Jeg vet ikke hvor langt ned, men jeg faller ned. Jeg faller ned igjen i depresjonen.

Jeg er sliten. Jeg sier det for ofte, jeg sier det hver dag. Hver. Eneste. Dag. Det blir til klaging, til slutt. Men det er ikke annet å si enn at jeg er sliten, jeg er trøtt. Det er sånn det er med depresjon. Det er hva depresjon gjør med deg. Du blir sliten, trøtt, utmattet, trist, tom, hul innvendig. Faens depresjon.

Jeg faller, igjen, nok en gang. Jeg gjør hva jeg kan for å unngå å falle for langt ned. Jeg gjør hva jeg kan for å være stabil. Jeg er aktiv, sosial, tar medisiner og går i behandling. Dessverre funker ikke behandling for meg, lenger. Jeg har lært en masse teknikker for å unngå å falle for dypt ned. Jeg bruker de så og si hver dag. Prøver å endre tankegangen, prøver å gjøre hverdagen så bra som mulig for meg. Tar dager med pause, hvor jeg bare er hjemme og hviler, ser på serie, hører på musikk, skrive dagbok, fotografere, kose med Pussi.


Veldig veldig gammelt bilde - tatt av bestevenninnen min i Oslo.

Depresjonen har alltid vært med meg, i større eller mindre grad. Du kan dessverre ikke alltid lenger se at jeg sliter med depresjon, sliter med en indre kamp, da jeg har blitt flinkere til å skjule den, dog jeg enda er åpen om den og min psykiske helse. Depresjonen forteller meg at jeg skal skjule den enda mer. Den forteller meg løgner, som jeg etter hvert begynner å tro på selv.

Du kan merke, høre, at jeg sliter med depresjon til en viss grad. Dessverre tenker nok folk flest at det bare er latskap og klaging. Kanskje er det begge deler? Jeg vet ikke.

This day is one of those days.

Jeg håper du har en god dag.

- Marielle Kristine

#depresjon #tanker #følelser #psykiskhelse #personlig #foto

Marielle Kristine Eliassen

Hei og velkommen til min blogg! Her blir jeg å blogge om min hverdag og alt som faller meg inn. Jeg sliter en del psykisk, bl.a har jeg tilbakendende depresjoner og generalisert angstlidelse, samt sosial angst.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits