marielle k eliassen

Verste flausen ever

  • 28.05.2017, 17:37


God søndag kveld!

Da jeg og bestevenninnen min snakket over telefon, hjalp hun meg med bloggidéer, og en av de var å skrive flauser. Tenker at denne idéen tar jeg tak i nå med en gang, og forteller om min verste flause jeg kan komme på.

Så dette skjedde i 7.klasse. Jeg var 12år, og hadde utflod, noe jeg syntes var ekkelt å få i trusen. Jeg turte ikke si noe til mamma, så jeg tenkte jeg skulle være smart å ta dopapir i trusen. Jaa, så gikk jeg til skolen da, med en knæsj rød bukse som var blitt for stor til meg, så jeg måtte dra buksen opp ofte. I klasserommet satt jeg helt fremme, og ante fred og ingen fare. Plutselig begynner noen i klassen å peke, hviske og le høyt. Læreren spurte hva det var, men de sa det ikke var noen ting. Jeg trodde det var trygt å gå ned til hyllen min i klasserommet og hente noen bøker, men da jeg satt meg ned, begynte en god del andre å le.
Ikke før til friminuttet fikk jeg vite at papiret jeg hadde tatt i trusen den morgenen, hadde krøllet seg sammen og gått opp rett over buksekanten, bak. Jeg ble så flau at jeg begynte å gråte - fikk jeg gå hjem fra skolen? Neii, fordi de andre skulle ha glemt dette innen dagen var over. Da det ringte inn til siste time, spørr noen gutter "har du husket å tørke deg skikkelig etter do nå da?"

Omg, trodde jeg skulle dø. Aldri i mitt liv har jeg vært så flau som da, og enda den dag idag blir jeg flau bare av å tenke, fortelle og skrive om det. Litt, veldig tidi er det da. :P

Bilderesultat for flause

Q; Har du noen flauser du vil dele?

- Marielle Kristine

Linn

28.05.2017 kl. 18:03
Haha stakker! Flauser er alltid gøy! I hvert fall noen år etterpå ;)husker når jeg var sånn 14 år, så var jeg i badeland med familien. Jeg så noen skikkelig digge gutter med stupebrettet og tenkte jeg skulle impnere dem litt med et fabelaktig hobb. Så jeg stilte meg i kø, og da det ble min tur, hopper jeg et fantastisk hopp og svømte bort til kanten og reiste meg opp. Jeg snudde meg for å se om jeg hadde klart å imponere guttaboys, og alle stirret på meg. Ganske så forbøyd gikk jeg bortover langs bassengkanten, før jeg kikket ned og oppdaget at bikini toppen hadde sklidd opp. Ikke rart de stirret på meg.. 😂😂
Marielle Kristine Eliassen

Hei og velkommen til min blogg! Her blir jeg å blogge om min hverdag og alt som faller meg inn. Jeg sliter en del psykisk, bl.a har jeg tilbakendende depresjoner og generalisert angstlidelse, samt sosial angst.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits