marielle k eliassen

Et skritt av gangen

  • 06.06.2017, 18:52


Et skritt av gangen, en ting av gangen, en dag av gangen.

Det er hva livet mitt er blitt til nå, finne balanse. Det er nøkkelen. Balanse mellom aktivitet og sosialisering og avslapping. Prioritere.

Jeg liker livet mitt, sånn som det er nå. Misforstå meg rett, jeg skulle veldig gjerne klart å tenke 5-10år frem i tid, jobbe fulltid og fullført en utdannelse. Men sånn er ikke ting for meg lenger. Jeg kan ikke gjøre det lenger. Det gjør meg sykere. Det jeg derimot liker, er at jeg klarer å se de gode tingene og øyeblikkene i livet. Jeg klarer å ta èn dag av gangen. Selvfølgelig trenger jeg mål å jobbe mot fremover, og det skal jeg lage også - så det blir å komme i et eget innlegg.

Men visste du, at på 2år, så har jeg klart å målene jeg satte meg da jeg gikk til psykologen?
Mine mål var da;

- Blir mer stabil

- Flytte i egen leilighet med Ole

- Jobbe/gå på skole 40-50%

Jeg klarte dessverre ikke skole eller jobb, da det gjorde meg verre. Nå har jeg heldigvis søkt ufør, så om jeg bare får det godkjent, kan jeg sette meg nye mål utifra det. Det blir så bra. Da kan jeg få et bedre liv enn jeg har nå - dog det er mye bedre enn det var for 2-3år siden. Veien for å nå målene mine har vært lang, og så utrolig opp og ned. Absolutt ikke lett, og virkelig vært en kamp (og av og til om liv og død). Men det har hittil vært verdt det, absolutt. And I'll never stop fighting.

quote, disney, and pocahontas image

quote, disney, and memories image

Jeg håper du har en fin dag, eller at den blir fin om den ikke har vært det tidligere.

- Marielle Kristine

Silje Romundset Karlsvik

06.06.2017 kl. 21:52
You go girl! <3 Synes du er ufattelig sterk og flink jeg.. Spent på å se hva dine neste mål blir for framtiden!

Marielle Kristine Eliassen

06.06.2017 kl. 23:56
Silje Romundset Karlsvik:
- Aww, duudaa vennen <3 Right back at ya! <3
Marielle Kristine Eliassen

Hei og velkommen til min blogg! Her blir jeg å blogge om min hverdag og alt som faller meg inn. Jeg sliter en del psykisk, bl.a har jeg tilbakendende depresjoner og generalisert angstlidelse, samt sosial angst.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits