marielle k eliassen

Det kunne vært bedre - men også verre

  • 16.06.2017, 19:10


Psyken min, akkurat nå, kunne vært bedre - men igjen kunne det vært verre.


Jeg mener, hvem skulle trodd jeg sliter med depresjon i det hele tatt?? Når jeg er ute blandt folk, smiler jeg og ler, som om ingenting er galt. Og noen ganger mener jeg det jo også, når jeg smiler og ler. Jeg har det i perioder greit nok, levelig.

Men andre perioder igjen er jeg konstant sliten, sover gjerne til kl 12 og 14/15 selv om jeg legger meg til vanlig tid. Om jeg står tidlig opp, er jeg så sliten at jeg sovner og sover i 2-4 timer på dagen. Og jeg går sjeldent ut. Ligger bare i sengen, for jeg orker ikke noe annet.

Og humøret er 90% av tiden bare "meh.." Jeg orker liksom ingenting, føler ikke noe spesielt heller, humøret er bare helt flatt. Resterende 10% er jeg enten veeldig nedfor, eller så er det skiftende på nedfor og ok humør. 


Å si at glede @ happiness er et valg, blir et stikk i ryggen til oss som sliter med depresjoner og prøver å gjøre ting lettere og bedre for oss. For vi prøver jo alle å få det bedre. Hadde det vært lett å velge glede fremfor depresjon, tror jeg vi alle hadde valgt glede med en gang.

Jeg prøver virkelig hardt å skulle få et bedre liv, en bedre hverdag. Jeg må også da ta noen valg som for andre er uforståelig og noen kommer aldri til å skjønne eller forstå det. Noen klarer å jobbe selv om de sliter med angst og depresjon. Jeg klarer ikke det. Jeg tåler så ekstremt lite belastning på meg, så ekstremt lite press og stress. Det er det mange som ikke skjønner. I grunn litt trist, men de vil aldri kunne forstå det - fordi de er ikke meg. Og det er helt greit.

- Marielle Kristine

Anniken

16.06.2017 kl. 19:29
<3 <3

Jeg forstår deg så godt, for jeg har det ganske likt! Ha en så god helg som du klarer :)
Marielle Kristine Eliassen

Hei og velkommen til min blogg! Her blir jeg å blogge om min hverdag og alt som faller meg inn. Jeg sliter en del psykisk, bl.a har jeg tilbakendende depresjoner og generalisert angstlidelse, samt sosial angst.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits