marielle k eliassen

Hvem er Marielle?

  • 27.04.2017, 20:49


Hei, jeg er Marielle - jenten bak bymariellek.blogg.no

Jeg er 21år, bor sammen med kjæresten og katten vår, Pussi. Vi har endelig fått leiet oss en leilighet 10-15 min unna Bergen sentrum.


Jeg sliter en del psykisk, som gjør at jeg rett og slett ikke klarer å være i jobb. Diagnosene mine er bl.a tilbakevendende depresjoner, generalisert angstlidelse og emosjonelt ustabil pf (forkortet BPD - Borderline PF). Jeg blir også veldig fort utmattet/sliten, som ofte resulterer i smerter i kroppen. Jeg går på medisiner for den tilbakevendende depresjonen, så jeg klarer meg heldigvis sånn akkurat i hverdagen. Vil også bare si at jeg ikke er diagnosene mine, men jeg har disse diagnosene som gjør hverdagen periodevis vanskelig for meg.

Ellers liker jeg veldig godt å fotografere, lese, skrive dagbok/dikt, se serier og filmer, gå tur og trene. Jeg trener også sammen med samboeren min, 2-3 dager i uken, alt etter hvordan formen er og hvor mye jeg klarer. Jeg er også sosial med familie og venner, og sier sjeldent nei til en tur på cafè.


Så det var litt kort info om meg - små fakta og evt andre ting, tar jeg i fakta innlegg og evt spørsmålsrunder. :)

Ønsker deg en super kveld videre!

- Marielle Kristine

Marielle Kristine Eliassen

Hei og velkommen til min blogg! Her blir jeg å blogge om min hverdag og alt som faller meg inn. Jeg sliter en del psykisk, bl.a har jeg tilbakendende depresjoner og generalisert angstlidelse, samt sosial angst.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits