marielle k eliassen

Lately

 • 05.06.2017, 19:07


Lately I have

Vært sliten

- Jeg har sovet og slappet masse av, store deler av de to siste ukene.

Grillet

- Ja, jeg har grillet et par ganger på 2-3 uker, både med venner og familie og naboer. Kooselig.

Fotografert

- Yeesss, jeg har tatt masse bilder av både Pussi, blomster og kaffe.

Marielle Kristine Eliassen sitt bilde.

Marielle Kristine Eliassen sitt bilde.Marielle Kristine Eliassen sitt bilde.

Marielle Kristine Eliassen sitt bilde.

Marielle Kristine Eliassen sitt bilde.

Marielle Kristine Eliassen sitt bilde.

Vært på Café

- Jaada, jeg har også vært en liten tur ut på café. Det er ikke ofte det skjer om dagene, for å si det sånn.

Marielle Kristine Eliassen sitt bilde.

Feiret bestemor sin bursdag

- Og da også vært med familie og venner. Tatt noen bilder av besøket som var igår. Bestemor fylte 74 år, wohoo!

Marielle Kristine Eliassen sitt bilde.Marielle Kristine Eliassen sitt bilde.

Marielle Kristine Eliassen sitt bilde.

Hatt filmkvelder

- Yeess, og jeg vil gjerne anbefale "The cure for wellness" og "Rings". Utrolig creepy og skumle filmer.

Plantet blomster

- Nå ser det riktig så koselig utenfor, da jeg og Ole kjøpte blomster på lørdag og plantet dem.

Marielle Kristine Eliassen sitt bilde.

Slappet av

- Ja jøss, det må til 90% av tiden, hahah.

Q; Hva har du gjort på i det siste?

- Marielle Kristine

Take it easy

 • 22.05.2017, 14:30


Heii og god mandag!

Igjen har det blitt en del fravær hos meg, og sånn får det bare bli - uansett hvor kjipt det er. Sånn er det når man sliter med å hele tiden være sliten, og å måtte prioritere andre ting.

Denne mandagen har jeg hvertfall ikke gjort annet enn å spise frokost/lunsj (stod ikke opp før 12 tiden) og slappet av med Fjorden Cowboys, sesong 1 vel og merke. Denne dagen går ikke til så mye annet, da jeg gjorde litt husarbeid igår og i morgen skal jeg til mamma - hun har nemlig bursdag! :D Så da blir det full rulle hele den dagen, med kaker og det hele. Blir koselig!


Bilder fra tumblr.com

Ellers så drikker jeg kaffe, spiser kjeks og er på tumblr. Det er også det denne dagen går med til; være på instagram, tumblr, høre musikk og rett og slett bare slappe av - lade batteriene til i morgen. Jeg skal også forhåndsskrive noen innlegg til bloggen - prøve hvertfall. :)

Q; Hva gjør du på idag?

- Marielle Kristine

GRATULERER MED DAGEN

 • 17.05.2017, 08:03


God morgen og gratulerer med dagen, alle sammen!

Endelig er dagen her, 17.mai! Hipp hipp - huurraaaa!!

Bilderesultat for norge 17 mai

Bilderesultat for 17 mai champagne
Bildene fra google

Idag er planene å møte tantene mine i sentrum, sammen med kjæresten min! Vi skal se litt i byen også skal vi på tivoli, wee! :D

Håper du får en stråålende fin 17.mai feiring!

- Marielle Kristine

Friday Night

 • 12.05.2017, 20:25


Heii og god kveld dere!

Wow, det må jeg si - over 100 stk innpå bloggen min idag, det er slettes ikke verst! Dere skal alle vite at det betyr ekstremt mye for meg, at dere stikker innom bloggen! :) Make my day <3

Ellers sitter jeg i sengen på rommet, hører på min feel good spilleliste på spotify, mens jeg drikker cappuccino og er på instagram. Tenker også å komme med et innlegg i morgen om hvordan få likesinstagram - håper noen er keen på et sånt innlegg?

Marielle Kristine Eliassen sitt bilde.Marielle Kristine Eliassen sitt bilde.

Marielle Kristine Eliassen sitt bilde.Marielle Kristine Eliassen sitt bilde.

Ellers har jeg det faktisk ganske greit, jeg skal absolutt ikke klage! Solen er kommet tilbake, og jeg har et lite håp om at jeg og typen blir litt ute i morgen og nyter det fine været vi evt får.

Håper du har en fin fredagskveld og nyter den til det fulleste - det skal jeg, med musikk, instagram, kaffi og det hele! :)

- Marielle Kristine

En av dem

 • 10.05.2017, 11:46


Ikke hadde jeg trodd at jeg skulle bli en av dem du ser på café med pc/macbook på fanget. Ikke i min villeste fantasi.

Men her er jeg. I sentrum - på café med mac'en og blogger, og samtidig hører på musikk. Hører også andre snakke, det gir ikke mye mening for å være helt ærlig. Men er det så mye som gir mening, da? Not really..

Marielle Kristine Eliassen sitt bilde.Marielle Kristine Eliassen sitt bilde.

Jeg venter egentlig på en venninne, så dette er ganske mye et tidsfordriv, for det er enda en stund til hun kommer. I tillegg får jeg jo også tid til å forhåndsskrive noen innlegg til dere, så bloggen blir oppdatert jevnlig.

Håper dagen din blir like fin som deg!

- Marielle Kristine

Wednesday

 • 10.05.2017, 09:44


En ganske kjedelig overskrift, I know.

Men faen, det er jo onsdag. Tiden og ukene bare flyr avgårde, herreguud.

Akkurat nå sitter jeg på sengekanten på rommet og skriver dette. Hører på tv'en som er på i stuen, og samtidig fuglekvitter som er rett utenfor. Fokuserer mer på fuglekvitter, da det er så fint. Fint og irriterende på samme tid, rart.

wednesday image
Bilde fra weheartit

Tenker meg en tur til sentrum nå, tar bussen om ikke så altfor lenge. Og for første gang på leeenge, så skal jeg faktisk nå tar mac'en med meg og skrive på noen blogginnlegg, deriblant hvordan det er med sosial angst, generalisert angstlidelse og depresjon. Tenkte også å skrive noe sånn som hva man kan si/skrive/gjøre om du har en nær som sliter med angst og depresjon. Hvert i eget innlegg. Det blir også andre typer innlegg fremover, som quotes, selvskrevne dikt, reminders, foto innlegg - for jeg elsker jo å fotografere! <3

Men nå må jeg gjøre meg klar til å ta buss - ønsker deg en nydelig onsdag!

- Marielle Kristine

It's time to start living

 • 08.05.2017, 06:43


Time to start living

Ønsker deg en fin mandag og fin start på den nye uken.

- Marielle Kristine

Sunday mood

 • 07.05.2017, 12:30


Sunday mood

bed, pink, and quote image

quote, Sunday, and text image

coffee and room image

coffee, book, and tumblr image
Bilder fra weheartit.

Søndag, dere! Den beste dagen i uken, eller? For min del er det fredag som er den beste - men søndag er ikke ille den heller. :)

Hittil har jeg ikke gjort mye, spist frokost, sett en episode av PH og ellers slappet av i sengen med tumblr. Det er idag fint vær, varmt - så idag blir det noen timer hos mamma, tenker jeg. Tantene mine og bestemor skal også komme en tur innom, så det blir koos! :D

Ha en nyydelig søndag da, dere!

Q; Hva er dine planer for idag? Hvilken dag er din favoritt?

- Marielle Kristine

Welcome May

 • 01.05.2017, 11:09


Hei og gooood mandag!

Idag er det fri for de fleste av oss, og mai måned er begynt - hvor herlig er ikke det? Det nærmer seg sommer med stormskritt, og jeg nyter alt naturen nå har å by på. Jeg elsker at det er begynt å bli varmere ute og skal vi tro værmeldingen blir det fint vær her i Bergen store deler av uken - det må nytes! :D

Jeg tenker å sette meg noen mål for denne måneden, og det blir å komme i et eget innlegg senere i dag! I'm so excited to share it with you guys! 

Stay tuned for enda et innlegg i kveld! :D

- Marielle Kristine

Kjære du som er innom bloggen min

 • 27.04.2017, 12:25


Hei og hopp, kjære du som leser!

Jeg håper du har en fin dag hittil!
As for me, er jeg nettopp stått opp og fått satt på kaffe og laget meg frokost/lunsj. Jeg har alarmen på til 07:45 og helt frem til kl 09 - men som igår og idag, klarte jeg ikke stå opp før timer etterpå. Dette skyldes utmattelse, kroppen og psyken er sliten, og som om ikke det var nok, så gjorde kroppen vondt.

Jeg ser på statestikken at en del har vært innom, det er så kjekt, og gleder meg veldig! Vær så snill, fortell litt om deg som er innom her - jeg vil bli bedre kjent med dere som faktisk leser bloggen min, og gjerne ha en dialog med dere. Alltid koselig når bloggeren vil ha kontakt med leserne sine, eller? :D


Det blir en del gamle bilder på bloggen fremover - nye for noen av dere, men gamle for meg. Orker ikke stadig ta nye bilder til bloggen, heheh.

Ellers så tenker jeg å få skrevet et introduksjons innlegg, hvor jeg forteller litt kort om meg selv. I tillegg kommer det et innlegg hvor jeg oppdaterer siden sist jeg blogget, det har jo skjedd en del nytt i livet mitt, hihi. Jeg tror introduksjons innlegget allerede kommer senere i ettermiddag, så stay tuned for det! :)

Q; Fortell litt om deg selv, du som leser bloggen min :)

- Marielle Kristine

I'm back

 • 26.04.2017, 20:45


Jeg er tilbake - har du savnet meg?

Det virker som noen kanskje gjør det, for snart er det 1år siden jeg sluttet å blogge, og enda er det noen som er innom hver dag. Jeg er veldig nysgjerrig på hvem du er, du som har tatt deg tiden til å stikke innom bloggen min til tross for at det aldri har vært noe nytt på bloggen. Fortell litt om deg selv, please?
Dere skal vite det at jeg setter veldig pris på dere få som tar turen innom, om det bare er 1 sekund eller 5 minutter.


Så jeg er tilbake på denne bloggen. Slettet alt av innlegg, for vil starte på nytt. Jeg vet ikke hvor mye jeg blir å blogge, eller hvor ofte. Noen ting har forandret seg siden sist jeg blogget her, andre ting har ikke - som min psykiske helse. Det blir nok den som blir å stoppe meg fra bloggingen i perioder.

Ellers; hvordan går det med deg? Har du hatt en bra dag så langt? Har du noen spesielle ønsker for innlegg i tiden fremover?

Et innlegg som kommer for sure, er en liten update på hvordan ting har vært, hva som har skjedd og hva som skjer videre med meg, so don't worry - I'll catch you guys up! :)

Ønsker deg en ellers fin kveld!

- Marielle Kristine

Marielle Kristine Eliassen

Hei og velkommen til min blogg! Her blir jeg å blogge om min hverdag og alt som faller meg inn. Jeg sliter en del psykisk, bl.a har jeg tilbakendende depresjoner og generalisert angstlidelse, samt sosial angst.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits