marielle k eliassen

Moodboard

  • 13.06.2017, 10:28


Moodboard


Veldig mye kaffe, blomster og chill det går i. Igår var en perfekt dag - men idag får jeg dessverre gjennomgå. Jeg er ekstremt sliten, vondt i kroppen, trøtt, slapp og begynner å bli syk. Derfor har jeg tenkt å holde sengen og ta det rolig de neste dagene fremover. Avbestilte timen på tannklinikken på sykehuset for tredje gang nå. Sykt kjipt, men jeg må bare ta meg selv som første prioritet. Jeg synes rett og slett det ikke er noe kjekt å gå blant folk når jeg er og føler meg som jeg gjør nå.

Så idag blir det å drikke varm drikke, holde sengen og se serie/filmer. Tenkte å se de episodene av PLL jeg enda ikke har sett. Har også planer om å fotografere, da - for jeg kjøpte nemlig nye blomster igår, både til meg selv, mamma og bestevenninnen min, Linn. <3

Q; Hva skal du idag?
Q; Hvordan er formen din idag?

- Marielle Kristine

Tuesday inspo

  • 16.05.2017, 15:33


Heii og god tirsdag

I'm so sorry for fraværet mitt - har bare vært noen hektiske dager, og hvertfall det siste døgnet med betaling av regninger og bankID som ikke funker osvosv. Men forhåpentligvis klarer jeg nå å forhåndsskrive noen innlegg til dere, har jo enda masse planer for innlegg fremover, så jeg håper jeg ikke har mistet så mange følgere på denne korte tiden jeg har vært borte.

Det har jo vært mye om psykisk helse her på bloggen, og nå tenkte jeg at det er på tide med en liten pause fra det, og heller fokusere litt på andre ting og skrive andre innlegg. :)

Tenkte litt inspo gjorde seg denne grå og regnfulle tirsdagen.

Q; Hvordan har du det denne regfulle tirsdagen?

- Marielle Kristine

Marielle Kristine Eliassen

Hei og velkommen til min blogg! Her blir jeg å blogge om min hverdag og alt som faller meg inn. Jeg sliter en del psykisk, bl.a har jeg tilbakendende depresjoner og generalisert angstlidelse, samt sosial angst.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits