marielle k eliassen

Follow me

  • 30.04.2017, 17:51


Follow meInstagram HER

Tumblr HERQ; Hva heter du på sosiale medier?

- Marielle Kristine

Gårsdagens antrekk

  • 28.04.2017, 17:15


Hello, og god ettermiddag søte du!

Tenkte å slenge inn et innlegg om antrekket jeg hadde igår. Jeg og Ole tok oss turen på en fin plass, i en skog. Vi gikk der det var fin utsikt, og tok noen fine bilder, inkl antrekks bilder til bloggen. Vet ikke hvor ofte det blir sånne innlegg, men vi får se.

Kåpe - Lindex i forbindelse med rosa sløyfe aksjonen // Genser - Only // Jeans - Ole sin, fra Carlings // Sko - usikker på hvilken butikk

Ellers ønsker jeg deg en fiin fredag videre!

Q; Hva syntes du om antrekket?

- Marielle Kristine

Hvem er Marielle?

  • 27.04.2017, 20:49


Hei, jeg er Marielle - jenten bak bymariellek.blogg.no

Jeg er 21år, bor sammen med kjæresten og katten vår, Pussi. Vi har endelig fått leiet oss en leilighet 10-15 min unna Bergen sentrum.


Jeg sliter en del psykisk, som gjør at jeg rett og slett ikke klarer å være i jobb. Diagnosene mine er bl.a tilbakevendende depresjoner, generalisert angstlidelse og emosjonelt ustabil pf (forkortet BPD - Borderline PF). Jeg blir også veldig fort utmattet/sliten, som ofte resulterer i smerter i kroppen. Jeg går på medisiner for den tilbakevendende depresjonen, så jeg klarer meg heldigvis sånn akkurat i hverdagen. Vil også bare si at jeg ikke er diagnosene mine, men jeg har disse diagnosene som gjør hverdagen periodevis vanskelig for meg.

Ellers liker jeg veldig godt å fotografere, lese, skrive dagbok/dikt, se serier og filmer, gå tur og trene. Jeg trener også sammen med samboeren min, 2-3 dager i uken, alt etter hvordan formen er og hvor mye jeg klarer. Jeg er også sosial med familie og venner, og sier sjeldent nei til en tur på cafè.


Så det var litt kort info om meg - små fakta og evt andre ting, tar jeg i fakta innlegg og evt spørsmålsrunder. :)

Ønsker deg en super kveld videre!

- Marielle Kristine

Kjære du som er innom bloggen min

  • 27.04.2017, 12:25


Hei og hopp, kjære du som leser!

Jeg håper du har en fin dag hittil!
As for me, er jeg nettopp stått opp og fått satt på kaffe og laget meg frokost/lunsj. Jeg har alarmen på til 07:45 og helt frem til kl 09 - men som igår og idag, klarte jeg ikke stå opp før timer etterpå. Dette skyldes utmattelse, kroppen og psyken er sliten, og som om ikke det var nok, så gjorde kroppen vondt.

Jeg ser på statestikken at en del har vært innom, det er så kjekt, og gleder meg veldig! Vær så snill, fortell litt om deg som er innom her - jeg vil bli bedre kjent med dere som faktisk leser bloggen min, og gjerne ha en dialog med dere. Alltid koselig når bloggeren vil ha kontakt med leserne sine, eller? :D


Det blir en del gamle bilder på bloggen fremover - nye for noen av dere, men gamle for meg. Orker ikke stadig ta nye bilder til bloggen, heheh.

Ellers så tenker jeg å få skrevet et introduksjons innlegg, hvor jeg forteller litt kort om meg selv. I tillegg kommer det et innlegg hvor jeg oppdaterer siden sist jeg blogget, det har jo skjedd en del nytt i livet mitt, hihi. Jeg tror introduksjons innlegget allerede kommer senere i ettermiddag, så stay tuned for det! :)

Q; Fortell litt om deg selv, du som leser bloggen min :)

- Marielle Kristine

I'm back

  • 26.04.2017, 20:45


Jeg er tilbake - har du savnet meg?

Det virker som noen kanskje gjør det, for snart er det 1år siden jeg sluttet å blogge, og enda er det noen som er innom hver dag. Jeg er veldig nysgjerrig på hvem du er, du som har tatt deg tiden til å stikke innom bloggen min til tross for at det aldri har vært noe nytt på bloggen. Fortell litt om deg selv, please?
Dere skal vite det at jeg setter veldig pris på dere få som tar turen innom, om det bare er 1 sekund eller 5 minutter.


Så jeg er tilbake på denne bloggen. Slettet alt av innlegg, for vil starte på nytt. Jeg vet ikke hvor mye jeg blir å blogge, eller hvor ofte. Noen ting har forandret seg siden sist jeg blogget her, andre ting har ikke - som min psykiske helse. Det blir nok den som blir å stoppe meg fra bloggingen i perioder.

Ellers; hvordan går det med deg? Har du hatt en bra dag så langt? Har du noen spesielle ønsker for innlegg i tiden fremover?

Et innlegg som kommer for sure, er en liten update på hvordan ting har vært, hva som har skjedd og hva som skjer videre med meg, so don't worry - I'll catch you guys up! :)

Ønsker deg en ellers fin kveld!

- Marielle Kristine

Marielle Kristine Eliassen

Hei og velkommen til min blogg! Her blir jeg å blogge om min hverdag og alt som faller meg inn. Jeg sliter en del psykisk, bl.a har jeg tilbakendende depresjoner og generalisert angstlidelse, samt sosial angst.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits