marielle k eliassen

This months goals

  • 01.05.2017, 18:21


Goals for May

Practice selflove

- Kjærlighet for seg selv er viktig. Det er spesielt viktg for meg som sliter med det mentale, å ta vare på meg selv og gjøre meg selv noe godt, om ikke hver dag, så hvertfall et par ganger i uken.

Skrive budsjett

- Dette er suuuuper viktig å gjøre nå som jeg og Ole bor i egen leilighet. De siste ukene har vi slitt veldig med økonomien, siden han enda ikke har en fast jobb og jeg går på Arbeidsavklaringspenger. Så det må vi gjøre asap.

Ikke ha så høye forventninger

- Jeg blir dårligere psykisk når det stilles for høye forventninger til meg selv, og kanskje er jeg selv aller verst til det. Derfor skal jeg ikke ha så sykt store forventinger til meg selv. Jeg klarer det jeg klarer - og resten får bare være.

quote and text imagequote, patient, and life image

Spare penger

- Jeg sparer alltid noe på BSU'en hver gang jeg får penger, men jeg må spare mer penger på spare konto, så jeg og Ole har til evt uventede regninger og til Pussi.

Leve i nuet

- Ja, bare ta èn dag om gangen, èn ting om gangen. Rett og slett være her og nå, nyte hver en dag en får. Det gjør veldig godt for psyken og enhver annen person. You try and see for yourself

Fotografere mer

- Jaa, her må jeg først få kjøpt et nytt minnekort da mine andre er fulle allerede. Men jeg tar ofte bilder med mobilen, selv om det ikke blir like bra alltid.

Q; Har du noen mål for May måned?

- Marielle Kristine

Marielle Kristine Eliassen

Hei og velkommen til min blogg! Her blir jeg å blogge om min hverdag og alt som faller meg inn. Jeg sliter en del psykisk, bl.a har jeg tilbakendende depresjoner og generalisert angstlidelse, samt sosial angst.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits